Find den bedste synshal til bilsyn i Aabenraa

14 februar 2020 astrid_pedersen

En personbil skal synes hvert andet år – i hvert fald når den er mere den fire år gammel. Et bilsyn foregår i en godkendt synshal, af personale som har autorisation til at foretage synet, og har til formål at sikre, at bilen kører lovmæssigt og forsvarligt. Samtidig tjekkes der ved et bilsyn, at bilen ikke forurener unødigt, og at den ikke er til fare for føreren eller andre.

Skal din bil tilmeldes et bilsyn i Aabenraa, kan du med fordel klikke forbi den velrenommerede syns virksomhed LB Bilsyn.

Hvem er LB Bilsyn?

LB Bilsyn er en virksomhed stiftet af to tidligere kolleger fra det nu hedengangne Statens Bilinspektion. LB Bilsyn åbnede virksomhedens første synshal i 2005, lige da Statens Bilinspektion blev privatiseret. LB Bilsyn råder den dag i dag over fire godkendte synshaller, som er placeret i det syd og sønderjyske – nærmere betegnet Padborg, Tønder, Aabenraa og Kolding.

Hos LB Bilsyn får du en god service, præget af høj fleksibilitet og en kundevendt attitude, uanset om din personbil eller varevogn skal igennem periodisk syn, om du skal have nedvejet din varebil, eller om du skal indhente en Tempo 100 tilladelse til din campingvogn, din trailer, eller andet påhængs køretøj.

Drive in bilsyn hos LB Bilsyn

LB Bilsyn tilbyder den særlige service, at du kan komme uanmeldt forbi en af firmaets synshaller og få synet din bil uden på forhånd at have bestilt tid. Denne service kaldes Drive in bilsyn, og koster ikke mere end et almindeligt bilsyn, hvor du bestiller tid. Du finde Drive in bilsyn hos synshallerne i Padborg, Tønder og Kolding. Du kan selvfølgelig vælge at booke på forhånd, hvis du vil være helt sikker på ikke at komme til at vente. Du kan læse mere om LB Bilsyn, og booke tid til syn af dit køretøj, på hjemmesiden

Flere Nyheder