Antirust holder rusten for døren – i en vis tid

27 august 2020 anders_lundtang_hansen

Et tilbagevendende spørgsmål er det med, hvor længe sådan noget antirust kan holde sig?

Nogle remedier bygger man jo, så de er rustfrie, men specielt med biler skal de vedligeholdes løbende, fordi de ikke altid er skabt hele vejen rundt som rustfrie køretøjer – faktisk meget sjældent.

Måske er nogle dele lavet sådan, men det er ofte indvendigt, hvor vi har vores syn som bruger på bilerne det meste af tiden; men det er sådan noget som undervognen, som man måske ikke selv kigger så tit på, som kan trænge til en omgang antirust.

Blandt mulighederne for at få udført den slags, kan vi fremhæve: https://www.vestjysk-antirust.dk/ 

For det er specielt undervognen og andre komponenter, der befinder sig på ydersiden af karosseriet på bilen, som der kommer til at trænge til noget antirust

Hold altid øje med bilens tilstand

Det er jo de her områder af bilen, som der bliver udsat for skiftende vejr og underlag. Her skal man måske køre på en del salt om vinteren, som ikke er godt for bilen, og så skyder småsten måske op på bilen, når man kører på ikke-asfalterede veje.

Småsten er jo ikke direkte skyld i, at bilen den ruster, men at få skudt hårde sten på overflader, der måske er begyndt at ruste, gør ikke noget bedre for din bil.

Derfor er det vigtigt, at man hele tiden holder godt øje med, om ens bil er begyndt at ruste, for hvis rusten får alt for godt fat, så er det måske for sent med at give den noget antirust.

Man skal dog heller ikke give bilen for meget, for det er bare penge ud af vinduet, hvis man gør det for tit.

Det er jo så også klart, at man måske ikke kan komme helt ind under bilen hele tiden og kigger nøje efter, hvordan den har det, men så kan man booke en tid hos en mekaniker, der kan kigge efter, om den trænger til antirust.

Flere Nyheder