3 ting du bør gøre ved din bil

22 august 2021 Steffen Hansen

Som bilejer er der mange ting man skal have styr på. Man skal betale forsikring, grøn ejerafgift, og meget mere. Men hvilke ting kan du gøre, for at din bil holder i mange år, og holder så meget af dens værdi som muligt?

Vask den i hånden

Det bedste råd vi kan give til bilejere, som ønsker, at deres bil ser flot og skinnende ud altid er, at de skal vaske den i hånden. Ved at vaske en bil i hånden, så undgår man vaskeridser, som der kommer af en bilvask. Derudover er man sikker på, at man kommer ind i alle afkroge, og får fjernet alt det skidt der måtte sidde godt gemt.

Hvis en bil skal vaskes i hånden er det dog vigtigt, at man ikke bruger den forkerte børste eller klud. Ved brug af forkert værktøj, kan man selv komme til at ridse sin bil.

Overhold service

Overholder du dine service aftaler på din bil? Hvis du ikke gør det, så er du allerede her skyld i, at bilen falder i værdi. Ved at overholde service får du et stempel på, at bilen er vedligeholdt, at den er blevet tjekket for alt den skal tjekkes for, og derved kan den opretholde noget af sin værdi.

Få den rustbehandlet

Som bilejer er det ikke sikkert, at man ønsker at bruge nogle tusinde kroner på, at få sin bil rustbehandlet. Men hvis man ikke får den rustbehandlet, og bilen gennem årene får rust i undervognene, så kan det hurtigt koste mange tusinde kroner. En rustbehandling holder i mange år, og efter den første er lavet, så koster den opfølgende behandling ikke lige så meget.

Hvis du ønsker at få en rustbehandling, så kan du få det mange steder i Danmark. Vi anbefaler et firma som vestjysk antirust, hvor de er specialister i rustbehandlinger. Find dem her: https://www.vestjysk-antirust.dk/

Flere Nyheder