Vælg det rette autoværksted i Aalborg

14 april 2020 astrid_pedersen

Ejer du en bil – måske flere biler – og er du bosiddende omkring albor eller Gistrup? Så kan du med fordel vælge JBA som dit autoværksted.

Hvorfor skal jeg vælge JBA?

Der er mange gode grunde til at vælge JBA når du skal vælge autoværksted. For det første er JBA såvel CAC certificeret og medlem af AutoPartner. Dette er din tryghed for at din bil for en behandling som lever op til alle gældende standarder og regulativer uanset om den skal til service eftersyn eller have foretaget en reparation.

CAC certifikatet er din garanti for at dit autoværksted opfylder forudsætningerne for vel udført værksteds arbejde. Dette indebærer løbende efteruddannelse af samtlige mekanikere tilknyttet værkstedet gennem kvalificerende og relevante kurser, samt at samme medarbejdere har adgang til såvel tekniske data som udstyr til diagnosticering og med jævne mellemrum får udført værktøjs kontrol.

Alle CAC certificerede værksteder kontrolleres hvert år ved en audit udført af en konsulent, som gennemgår såvel udstyr og materialer som dokumentation for værktøjs kontrol, efteruddannelse og teknisk data.

AutoPartner er en sammenslutning af autoværksteder i Danmark som alle lever op til foreningens målsætninger om høj håndværksmæssig kvalitet i det udførte arbejde. JCA er et af de større AutoPartner værksteder i det nordlige Jylland – og her er du altid sikker på at få den bedste service.

Fleksible afhentnings forhold hos JBA

For det andet er JBA altid langt fremme i skoene når det gælder de kundevendte tiltag. Hos JBA kan det for eksempel lade sig gøre at hente sin bil efter almindelig kontortid. Ved hjælp af et smart nøgleboks system kan du sagtens hente din bil efter reparation – også uden for de normale åbningstider for værkstedet, og uden at mekanikeren skal lægge nøglen under en sten eller på bilens ene fordæk.

Du kan selv finde flere fordele ved JBA på https://www.jba.dk/ 

Flere Nyheder