Undgå at din scooter bliver stjålet

20 juni 2020 anders_lundtang_hansen

Nogle gange kan man bare være uheldig, at der er en person, der lige har låst sig fast på, at vedkommende vil eje din scooter, selvom du ikke har tænkt dig at give afkald på den – ja, vi tænker på tyveri.

Det kan desværre ske, om den så står hjemme hos en, eller man har placeret den et sted ude i byen.

Det kan virke tillokkende på nogle mennesker, og desværre findes der også en del organiserede tyverier af den slags, hvorfor man dårlig kan føle sig sikker på, at man ikke risikerer at miste ens scooter.

Men der er dog nogle ting, som du selv kan gøre for at mindste chance for, at din scooter bliver stjålet, for det finder sted alle steder i landet, selv med en scooter på Bornholm, selvom man skulle tro, at der ikke ville være så mange steder at gemme sig.

Men ofte bliver den så bare transporteret med færge – og nogle gange til udlandet.

Som det første bør man købe sig en gode kædelås, der virkelig vejer til og ikke sådan lige er til at fjerne, så man besværliggør det for potentielle tyve at rende med ens scooter.

Dernæst skal man tænke sig om, når man stiller sin scooter ude i byen. Man tror, der er smart at gemme den væk i mørket, men der er her, at tyvene opererer. Man skal hellere stille den frem i det åbne med lås på sig, hvor der er befærdet af mennesker.

Her er det faktisk også godt at have pyntet ens scooter lovligt, for på den måde bliver det svært at sælge en scooter videre, hvis den virkelig er personlig at se på.

Derhjemme skal du med sin scooter sørge for at gemme den bag en garage eller videre. Det er ikke nok bare at parkere den udenfor.

Flere Nyheder