Spar penge på bilservice

27 august 2021 Steffen Hansen

For de fleste bilejere er service en naturlig ting, ved det at eje en bil. Det er ikke bare med til at holde bilen kørerne og i god stand, men det er også med til at bevare bilens værdi, i tilfælde af at man vil sælge den, eller give den i bytte for en anden bil. Service kan være dyrt, så hvis du vil spare penge på dit næste servicetjek, så læs med her.

Tal med flere autoværksteder

Autobranchen er en branche med høj konkurrence. Der er mange værksteder om buddet, og det er derfor muligt at spare penge på et servicetjek, hvis man gider at bruge tiden på at undersøge de forskellige værksteder. Især i de store byer, er der rigtig stor kamp om kunderne, og her er der mange penge at spare. Hvis man bor i en mindre by, er der ikke så megen konkurrence, og i nogle steder slet ingen. Autoværksted havdrup er et godt eksempel på dette.

Lav en serviceaftale

Mange af de større værkstedskæder tilbyder serviceaftaler, som betyder at man indbetaler et fast beløb hver måned, hvor man så får en stor rabat på sine servicetjek, og i nogle tilfælde, gratis servicetjek. Serviceaftaler med gratis servicetjek inkluderet, koster selvsagt mere, men det kan i sidste ende være alle pengene værd.

Skift din bil ofte

En alternativ metode til at undgå store mekanikerregninger, og udgifter til servicetjek, er ved at skifte bil ofte – gerne hver halve år. På den måde kan du regne dig frem til hvornår en bil skal til det store servicetjek, og derfor sælge den lige inden. Når du så skal købe en ny bil, vælger du en der lige har overstået det helt store tjek, og undgår dermed udgiften. Det kan være for besværligt for nogle, men det er en effektiv måde at undgå store udgifter på.

Flere Nyheder