Pas på hovedet!

26 juli 2020 Pia Nielsen

Det er farligt at køre motocross, men med sikkerhedsudstyret i orden, kan du koncentrere dig om at få styr på farten, bakkerne og konkurrenten. Vælg altid godt sikkerhedsudstyr, der passer i størrelsen, og som opfylder alle krav til beskyttelse – det betaler sig at passe på, når mudderet flyver om ørene på dig og maskinen!

Se cool ud med sikre crosshjelme!

Crosshjelme behøver ikke spolere det cool look, du gerne vil have, når du går i ét med maskinen og fræser omkring på motocrossbanen – moderne crosshjelme er både trendy og sikre, og så findes de i alle farver og størrelser. 

Vælg en moderne mat sort model til den trendy stil eller en funky farverig hjelm til det sporty look. Styrthjelme til motocross har alle den ergonomiske facon, der beskytter mod snavs, sol og regn, os som sidder godt på hovedet. Hjelme til store og små er skabt til at beskytte hele vejen rundt om hovedet, og til at blive siddende uanset hvor voldsomt et fald, du kommer ud for. 

Vil du gerne have nem rengøring og god ventilation?

Kvalitetshjelme sørger for, at det udvendige nemt kan rengøres med en fugtig klud, mens indvendige dele kan vaskes for sved og snavs. En god ventilation i hjelmen er et must, når adrenalinen pumper, og varmen stiger til hovedet ved udsigten til det kommende hop…

Gå aldrig på kompromis med sikkerheden og kvaliteten, når du skal vælge sikkerhedsudstyr til din favoritsport. Motocross handler om fart og sjov, men også om sikkerhed og godt udstyr. 

Ønsk dig den ultimative hjelm…

Hvis du ønsker dig en af de lækre crosshjelme til fødselsdag eller jul, så sørg for at videregive den rette størrelse og evt. mærke, så du er sikker på den korrekte pasform. Farve og design kan du lade være op til gavegiveren eller måske lade et ord falde om, hvilke farver der ville passe til din dragt. 

Flere Nyheder