Kan man være heldig med en vejhjælp til tiden?

17 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Nogle gange taler man om, at virkeligheden næsten overgår fiktionen, når der hænder nogle ting; og måske ville ens nærmeste ikke tro på forløbet, hvis man ikke havde taget billeder af det med videre undervejs for at bevise det.

Det kunne være sådan noget med, at man går i stå med ens bil på vejen, hvorefter man blev taget op af et rullende diskotek med gratis bar, hvorefter man bliver taget af en Hollywood-skuespiller med til fest resten af natten.

Men ofte kunne man egentlig bare godt tænke sig, at der dukkede noget vejhjælp op, hvis man stod i sådan en situation, for man kører jo ikke for sjov på vejen, så man er nok et sted på vej hen og har travlt, eller også er vil man bare gerne hjem, da man er udkørt efter en lang arbejdsdag.

Hvis vejret også er helt ad helvedes til, og man ikke kan starte bilen for at holde varmen derinde alligevel, så slipper ens tålmodighed langsomt op.

Nogle gange sker det næsten utænkelige så, at en vejhjælp tilfældigvis kører forbi, og man kan benytte sig af den, men chancen er nok ikke så stor, medmindre man er gået i stå et sted, hvor det myldrer med den slags hjælp.

Desuden kan man heller ikke være sikker på, at den vejhjælp lige har de redskaber med videre, som skal være med til at få ens bil på ret køl igen eller ligefrem ind på værkstedet.

Dog kan man da nogle gange være heldig, at det sker, men måske er den vejhjælp så ikke en del af dem, man har indgået aftaler med.

Derfor er det nemmeste nok, at man for en sikkerheds skyld lige ringer efter den hjælp, hvor man er, så den kan være på vej, og samtidig kan man så ringe til nogle, der eventuelt kan komme at tage en op.

Flere Nyheder