Hvordan kan en designvirksomhed hjælpe med dit båddesign?

31 august 2021 Silje Hansen

Vidste du, at der findes designvirksomheder, som er specialiseret i at hjælpe med båddesign? Hvis dette er helt nyt for dig, så lad os gøre det endnu mere tydeligt, hvad du helt præcist kan få assistance til. 

Her er hjælpen du kan få til design af en båd 

Når vi snakker om båddesign, så kan det spænde over alt fra fragtskibe, sejlbåde, megayachts og lystyachts. For når der skal produceres og laves nye både, så er det klart, at der også ligger en hel designproces bag, og det er selvfølgelig her, at en designvirksomhed kommer på banen, som har særlig erfaring med båddesign. Med lad os prøve at blive endnu mere præcise ift. den hjælp, du kan få. 

Når der skal arbejdes med båddesign, kan det være formgivning, styling og ikke mindst design af en kahyt, et dæk eller generelt hjælp til nytænkning, designmæssigt. 

Når en båd skal designes, kan du også få forslag til sejl, skroget m.m. 

Som noget ekstra smart kan en designvirksomhed præsentere forskellige 3D-billeder, så du har en meget bedre fornemmelse af, hvordan din kommende båd kan komme til at se ud. Designprocessen kan derfor på mange måder også minde om processen, når der skal bygge hus, tegnes et snedkerkøkken eller lignende. 

Få hjælp til båddesign ved r-design.dk 

Hvis du har den mindste tvivl om, hvem du skal henvende dig til, når det kommer til båddesign, så kig gerne i retningen af r-design.dk. Hos r-design.dk kan du nemlig komme i ekstra erfarne hænder og selvfølgelig ved et firma, som bl.a. er specialiseret i arbejdet med både. Du kan derfor også forvente, at du kan få assistance af et firma, som har fuldstændig styr på det, de laver. Det vil du også opleve, hvis du bruger lidt til på hjemmesiden, hvis du vil finde inspiration til et nyt bådprojekt. 

Flere Nyheder