Forberedelse til vejhjælp

14 februar 2020 anders_lundtang_hansen

Nu ønsker de fleste jo ikke, at man bliver nødt til at ty til vejhjælp, men skulle tilfældet ske, så vil man jo helst gerne være på den sikre side, så man ved, at hjælpen er på vej.

Men hvad så med indtil?

Det er et område, som der ikke er mange mennesker, der overvejer, fordi de som det første ikke regner med, at der sker noget med deres bil, mens de er ude at køre, og skulle der ske noget, så kan de vel selv lige fikse det ved at forsøge at starte bilen igen eller rode lidt med den under kølerhjelmen.

Dog er det jo ikke os alle sammen, der pludselig bliver en slags ufaglærte automekanikere på stedet, så vi er afhængige af den vejhjælp, der så bliver tilkaldt.

Heldigvis er Danmark ikke sådan et særligt stort land på dette område, så vejhjælpen er sjældent så langt væk, og ellers er der nok en nærliggende by, eller man befinder sig måske allerede i den.

Det kunne jo være, man får brug for vejhjælp i København, men forestil dig så lige, at din bil er kørt død i et område, hvor man måske er lidt bange for de personer, der er omkring en, og der er for langt hen til nogle man kender – og at tage på værtshus vil nok bare gøre tingene værre.

Og her tænker vi ikke på, at man måske skal ud at køre igen…

Er det midt om vinteren, hvor det er rigtig koldt, så skal man sørge for at have klædt sig på til årstiden, for selvom man regner med, at man ikke skal være så meget udenfor, og man ellers bare vil forlige sig med bilens varme, så er det jo ikke meget bevendt, hvis bilen ikke kan starte.

Derfor gør det ikke noget, at man lige forbereder sig hjemmefra på, at det værste kan ske.

Flere Nyheder