Flot autolakering på lokalt værksted

07 april 2020 astrid_pedersen

Trænger din bil til ny kulør – eller har den efterhånden fået så mange ridser i lakken, at det går ud over det vand og fugt tætte finish? Så er det en god idé at køre bilen forbi en professionel autolakerer og få frisket top coaten op.

En flot og skinnende lak er nemlig ikke kun et spørgsmål om et lækkert udseende. Lakken beskytter også bilens metalliske dele imod fugt, som kan medføre rust angreb og korrosion. Når først metal bliver tæret af rust, kan det ikke reddes. Og så skal der ikke særlig meget til før du for eksempel skal have en helt ny dør.

Giv din bil en gang lak med hjælpe fra Amager Autolakering

Er du og din bil bosat på Amager, kan du med fordel aflægge Amager Autolakering en visit. De dygtige autolakerere hos Amager Autolakering kan hjælpe dig med at lægge en smuk og ensartet lak, som kan holde i mange år. Uanset bilens alder, model eller mærke kan Amager Autolakering give den det glatte lag, og dermed hjælpe den med at bevare sit flotte udseende og vandtætte ydre.

Hvorfor skal jeg vælge Amager Autolakering?

Hos Amager Autolakering finder du udelukkende dygtige og erfarne medarbejdere, som holder deres kompetencer ved lige gennem løbende kurser og efteruddannelse. Dette sætter dem i stand til at udnytte det top moderne udstyr hos Amager Autolakering optimalt. Amager Autolakering fornyer stedse det veludrustede lak værksted, hvori du blandt andet finder en infrarød tørrehal. Der ud over anvendes kun miljøvenlige lakker og maling, og al eventuel forurening fra værkstedet håndteres på behørig vis.

Amager Autolakering kan også hjælpe dig med lakering af andre køretøjer end din bil, for eksempel knallert, cykel, motorcykel, bus eller varevogn. Og så tilbyder Amager Autolakering også flere former for industri lakering.

Du kan læse mere om Amager Autolakering på amagerautolakering.dk

Flere Nyheder