Find dit nærmeste autoværksted i Haderslev

29 november 2021 astrid_pedersen

editorial

Ejer du en eller flere biler? Så har du brug for kontakt til et godt autoværksted, befolket af mekanikere og teknikere ed viden om – og ekspertise inden for – servicering og reparation af biler. Og du kan med stor fordel vælge et lokalt autoværksted med beliggenhed tæt på din og din families bopæl.

Hvorfor skal jeg vælge Lassens Auto ApS som mit autoværksted i Haderslev?

Der er mange gode grunde til at vælge det veludrustede autoværksted Lassens Auto ApS som dit autoværksted – i hvert fald hvis du er bosat i Haderslev eller nærmeste omegn.

Lassens Auto ApS har blandt de lokale ry for at være det bedste autoværksted i Haderslev og omegn. Du kan roligt regne med at få en på en og samme tid professionel og personlig service.

De dygtige og erfarne automekanikere og service teknikere hos Lassens Auto ApS vil til hver en tid byde dig og din bil velkommen i værkstedet uanset som den står på service, reparation, eller udskiftning af dele.

image

Hos Lassens Auto ApS finder du udelukkende veluddannede medarbejdere som går til opgaven med flid og engagement. Du kan være sikker på at din bil får den bedst mulige behandling hos Lassens Auto ApS. Og dette uanset om det drejer sig om udretning af en Bilka bule eller et gennemgående service eftersyn.

Få en god serviceaftale hos Lassens Auto ApS

Som fast kunde hos Lassens Auto ApS har du mulighed for at indgå en fast service aftale med værkstedet. Du kan med en service aftale opnå gode rabatter på diverse produkter og ydelser og samtidig få hjælp til eksempelvis skift af dæk eller viskerblade helt gratis.

Du kan læse mere om Lassens Auto ApS på https://www.lassens-auto.dk/ – eller kigge forbi værkstedet til en uforpligtende snak om din bil og dens behov for service eller reparation.

Flere Nyheder