Find dit lokale autoværksted i Køge

14 april 2020 astrid_pedersen

Det er altid en god idé at vælge at autoværksted, som tilbyder alle former for service – for eksempel reparationer, oprettelse af småskader og buler, udskiftning af reserve dele, antirust behandling og undervogns behandling, og selvfølgelig auto service tjek og eftersyn.

Der ud over er det smart at finde et autoværksted i nærheden af bopælen. På den måde skal du ikke så langt, når bilen skal have skiftet fra sommer til vinterdæk eller have rettet en Bilka bule, eller når det er tid til et service eftersyn. Og er du bosiddende i Karlslunde, Greve, Solrød Strand eller Køge, kan du med fordel vælge Sloth’s Auto.

Hvem er Sloth’s Auto?

Sloth’s Auto er et autoværksted, som har til huse i Solrød Strand. Herfra tilbyder de dygtige og kompetente mekanikere hos Sloth’s Auto reparation af alle biler uanset type, mærke, model eller årgang, og uanset opgavens type og omfang.

Hos Sloth’s Auto udføres alle former for reparation af biler, lige fra mekanisk arbejde over pladearbejde og lakering til klargøring til syn samt dækservice og skadeservice. Med over tredive års erfaring i branchen tilbyder Sloth’s Auto reparationer i høj kvalitet, som lever op til alle gældende standarder, og som i bedste fald kan spare dig for udskiftning af dele.

Sloth’s Auto er tilknyttet Dansk Bilbrancheråd, hvilket gør det muligt for mekanikere hos Sloth’s Auto at stemple i din bils service bog. Dette kan forlænge fabriks garantien for helt nye biler. Dertil kommer, at Sloth’s Auto tilbyder dæk service, hvilket betyder, at de dygtige mekanikere kan efterse dine dæk med stor grundighed. Med dæk service sikres din bils køre egenskaber, yde evne og sikkerhed på vejen på én og samme tid.

Hvis du ønsker at kontakte Sloth’s Auto med henblik på en fordelagtig, service aftale kan virksomheden kontaktes via hjemmesiden på slothsauto.dk

Flere Nyheder