Find den berømte Viking redningsvest online

17 maj 2020 astrid_pedersen

Når du står til søs, er sikkerheden et af de vigtigste emner at tage fat på. Et gammelt mundheld siger, at kun en tåbe frygter ikke havet – og det er så sandt som det er sagt. Man skal virkelig have respekt for de ellers så tilforladelige, rolige bølger på det dybe vand, som kan rumme mange farer.

For eksempel bliver mange sejlende og badende ofte overrasket af kolde temperaturer og stærke understrømme hvert eneste år, og må reddes af rednings mandskab. Derfor er det vigtigt, at du træffer de rette forholdsregler førend du stævner ud – og sørger for at udstyre hele besætningen med solide og godkendte redningsveste.

Hvorfor skal jeg vælge en Viking redningsvest?

Viking Conquest er blandt de førende producenter af redningsveste, og er altid leveringsdygtige i lette, komfortable og sikre produkter. En Viking Conquest redningsvest er fremstillet af materialer, som gør det nemt at bevæge sig i redningsvesten samtidig med at denne yder den maksimale beskyttelse. Viking Conquest redningsvesten oppustes automatisk, og er samtidig forsynet med løfte strop, D-ring fæste til livline samt en skridtgjord.

Den særdeles avancerede redningsvest anvendes af politi, rednings tjeneste og kyst bevogtning over hele verden. Den ultralette vest er med en vægt på bare 750 gram utroligt komfortabel – du mærker faktisk næsten ikke at du har den på. Samtidig er en Viking Conquest redningsvest meget smidig i materialet, og hæmmer slet ikke din bevægelses frihed. Viking Conquest redningsvesten er godkendt i henhold til EN 396 og den den nye ISO standard. Dette er din garanti for, at din Viking Conquest redningsvest lever op til alle sikkerhedsmæssige forskrifter.

Hvor kan jeg købe en Viking redningsvest?

Hos båd forhandles de velrenommerede Viking Conquest redningsveste til aldeles favorable priser. Du kan se hele udvalget af Viking redningsveste i alle størrelser i den online shop på baadbiksen.dk

Flere Nyheder