En mands skrald er en anden mands guld

26 september 2021 Steffen Hansen

Du har måske hørt udtrykket “En mands skrald er en anden mands guld” før, og det er der god grund til, hvis du har. Det er nemlig muligt at tjene penge på sit skrald, hvis det er specielle typer af skrald. Læs mere herunder.

En gammel bil

Har du en gammel bil, som ikke længere kan køre, så har du rent faktisk en pose penge stående. Biler er penge værd, når de kan køre, og når de ikke kan køre. Hvis du har en bil, som du ikke længere bruger, og som kan være svær at sælge, så anbefaler vi derfor, at du tager forbi en skrothandler. Ved en skrothandler vil de kunne give et bud på bilen, og du vil potentielt kunne få et par tusinde kroner for den bil der har holdt ude i baghaven de sidste par år.

Læs mere om genbrugsskrot her: https://www.genbrugsskrot.dk/

Jern og metal

Jern og metal kan genbruges, og derfor kan det være mange penge værd. Hvis du har en gammel radiator, eller bunker af andet jern, som bare ligger og flyder. Så anbefaler vi, at du tager forbi en skrothandler, som køber brugt jern. Ved at gøre dette fremfor blot at køre på lossepladsen, så kan du gå fra skrothandleren med en pose penge. Hvor meget du får for dit jern afhænger af mængden af jern, men også typen af det. Nogle typer jern er mere værd end andre, og derfor skal du også helst have dit jern delt op, når du kommer forbi en skrothandler. Hos skrothandleren vejer de jernet, og giver dig herefter et bud på, hvor meget de vil betale for det.

Vi håber at ovenstående har givet et indblik i, hvordan du kan få penge for dit gamle skrot, og hvor du skal tage hen, hvis du har noget liggende.

Flere Nyheder