Bilpolering er skam stadig hårdt arbejde!

26 oktober 2020 anders_lundtang_hansen

Tænk tilbage til dengang, da du var lille, og din far satte dig til at vaske bilen en varm sommerdags.

Ret beset blev bilen ikke komplet og fuldstændig ren, når du jo at gode grunde ikke kunne komme ind at give den en undervognsbehandling, men en del fin blev den dag.

Desuden vidste din far også godt, at den ikke ville blive komplet skinnende, men det var trods alt penge sparet, at han ikke skulle køre i vaskehallen.

Nu om dage er prisen på bare den billigste bilvask så lav, at man ville ønske, man kunne rejse tilbage i tiden og tage nogle mønter fra ens lommepenge og give til den gamle, så han selv kunne køre i vask, så man sparede det arbejde.

Men man lærte trods alt værdien af manuel arbejde.

Bilpolering skal også endnu gøres korrekt

Vi har indledt med denne sammenligning for at sige, at det i gamle dage ikke altid var lige billigt med en bilpolering, hvor der også ville være langt til den nærmeste servicestation, der ydede den service.

Det kunne i dag være ved https://www.caromagic.com/ .

Derfor valgte man måske dengang at køre arbejdet selv, hvis man havde remedierne til det eller kunne skaffe dem, og eventuelt tog man fat i nogle mennesker, der havde lidt mere forstand på at gøre det, så man endte med et nogenlunde pænt resultat.

Dog vidste det sig også nogle gange ikke at blive godt nok, fordi man ikke havde ekspertviden, erfaring eller de rette remedier til at gøre det.

Nu om dage koster det jo ikke alverden at få lavet en bilpolering, der er ikke langt til dem, der skal gøre det.

Dog er det stadig hårdt arbejde, men den teknologiske udvikling har gjort, at det trods alt ikke tager alt for langt tid eller slider folk helt ned med det.

Flere Nyheder