Bilindretning: hvordan skal det være for dig?

17 november 2020 anders_lundtang_hansen

Angående bilindretning så er der nok mange, der kommer til at tænke på provinsens tendenser, hvor man ser nogle lidt for popsmarte ungersvende, der lige er blevet gamle nok til at få kørekort, der gejler og pimper deres biler til ukendelighed.

De har måske haft en plan om det længe og udarbejdet skitser i en metodisk fremgang, som man dårligt kunne genkende, de evnede tilbage i folkeskolen.

Når de så endelig får kortet i hænderne, så har de allerede skaffet den bil, som de skal gøre i stand, eller også skal den først købes nu.

Men der bliver i hvert fald lagt mange penge og megen tid på hjemmesider, autohandlere og ikke mindst i ens hjemmegarage på at få den her bil til at blive “flot” at se på i deres øjne.

Det er nok med en sænket tendens, vilde lygter, stort anlæg i bilen og meget andet, hvoraf noget måske lige er på kanten til det lovlige.

Bilindretning kan være så meget andet end det

Det er da også den slags biler, der larmer mest på landevejene, men sådan noget som en god omgang bilindretning kan da også sagtens være, at man bare gerne vil ændre lidt på interiøret og give det en anden farve eller betræk.

Måske vil man gerne have nogle andre sæder derind, eller udskiftet radioen eller noget helt tredje.

Måske har man erhvervet sig en gammel bil, hvoraf man så gerne vil have den til at være i nogenlunde original stand, så man bruger lang tid på at finde originale dele til den og sat dem ind.

Men det kan jo også være det omvendte, at man rent faktisk gerne vil modernisere en gammel bil, så den kommer til en ligne en krydsning mellem en gammel dyt og et moderne eventyr.

Sådan kan bilindretning også foregå.

Flere Nyheder