Bestil bådudstyr online

18 juli 2022 astrid_pedersen

editorial

Skal familiens næste ferie foregå til søs i egen båd? Så læs med i det følgende, og få tips til hvordan du gør bådferien til en succes.

Fiks båden op inden sommerens sejlferie

Inden I begiver jer ud på de vilde vover, og sætter kurs mod de charmerende danske kyster, bør du sørge for at familiens båd er i tip top sejlklar stand. Det er så ærgerligt at skulle afbryde et weekend togt eller en længere ekspedition blot fordi man går ned på udstyr, eller har overset en fejl på båden.

bådudstyr

Du bør som minimum gennemgå skroget fra for til agter for at se om der skulle være læk eller andre skader, der skal udbedres. Det er samtidig en god idé at rense bådens underside grundigt for rurer, snegle og skaller, der hindrer bådens fremdrift og reducerer dens manøvredygtighed. Du bør efter rensning male bådens underside, hvilket for det første vil tætne skroget, og for det andet beskytte den imod disse irriterende parasitter.

Hvor kan jeg finde bådudstyr og materialer til bådpleje online?

Hvis du ikke ønsker at skulle rakke rundt i forskellige butikker for at finde det rette udstyr og ditto materialer til klargøring af din båd, kan du med fordel aflægge Hellers Yachtværft en visit. Hellers Yachtværft er en dansk forhandler af bådudstyr og bådpleje artikler i top kvalitet.

Hos Hellers Yachtværft kan du finde alt hvad du skal bruge for at sætte båden flot i stand til sommerens togter. Hellers Yachtværft fører i sin online shop et stort og velassorteret udvalg af alle typer båd artikler, lige fra anker og fortøjning til sikkerheds udstyr og bådmaling. Samtidig holder Hellers Yachtværft nogle af markedets absolut mest rimelige priser på hele sit varekatalog.

Du kan læse mere, og bestille udstyr og materialer til pleje og klargøring af familiens båd, på https://hellers.dk/ 

Flere Nyheder