Båd opbevaring – hvor kan du gøre det henne?

25 oktober 2020 anders_lundtang_hansen

En båd er jo ikke noget, som du bare lige sejler ind i en garage, selvom der da findes områder i nogle havne, hvor man kan sejle dem i konstant tørvejr.

Men både skal helst på land i vinterhalvåret, hvis man ikke sejler langt væk, hvor der er varmt. På den måde undgår man både, at de bliver trykket af den is, der pakker sig sammen i havne, og man kan få mulighed for at besigtige båden på underside.

Så kan man skrabe muslinger af undersiden, og man kan eventuelt male den frisk på ny, så den er klar til foråret igen.

Men det kræver jo stadig, at der ikke mindst er et sted, man kan gøre dette, men også hvor man kan have båden logerende imens.

Hvor kan man så gøre dette henne? Det vil vi se nærmere på i det følgende.

Her er der plads til din båd

En båd fylder jo ofte lidt, specielt når man får den på land. Selv de små af dem kan fylde en del.

Ofte kan man lige have dem på tørdok i havnen, hvis man skal arbejde med dem, men ellers skal man betale for at få den op på land, og man skal betale for at have en plads, hvor den skal være vinteren over, som ofte er udenfor.

Har man plads derhjemme, så kan man jo opbevare ens båd der, men ellers er der også firmaer, der tilbyder båd opbevaring, så man ikke skal tænke så meget over det.

De har plads til de fleste både, og enkelte gange kan man endda få dem i tørvejr, så man ikke skal sidde derhjemme og bekymre sig, hvis det trækker op til storm i den kolde tid af året.

Nogle gange kommer alt det også til at spille ind på ens forsikring, men det handler jo også om, hvad du har råd til af muligheder.

Flere Nyheder